FAQ

 
 

"JEG BOR I KØBENHAVN OG VIL GERNE BESTILLE ET BORD FRA TRÆMAND. KAN JEG FÅ DET FRAGTET?"

At du ikke bor i Aarhus og/eller selv har mulighed for at afhente dit møbel på værkstedet i Aarhus C, er ikke noget problem. Hos TRÆMAND benytter vi os af en professionel fragtmand, som leverer i hele Danmark, lige til døren. Fragtomkostningerne dækkes af køber, dog skal vi nok stå for at få det hele arrangeret.

 

"HVAD KOSTER ET SPISEBORD?"

Priserne afhænger af størrelsen på bordet, træsorten, dagsprisen på træ, samt hvilke ben man ønsker. Det er derfor ikke muligt at liste en standardpris. Ønsker man et prisoverslag på et spisebord (eller et andet møbel), så gå til kontaktsiden og udfyld formularen, så vender vi tilbage med et prisoverslag. HUSK: Jo flere informationer du vedlægger i beskeden, jo mere præcist kan vi udregne en pris.

 

"HVORDAN VEDLIGEHOLDER JEG MIT NYE MØBEL?"

For at blive klogere på vedligeholdelse af dit møbel TRYK HER

 

"HVILKE MULIGHEDER HAR JEG IFT. TRÆSORT?"

Hos TRÆMAND arbejder vi primært i ask og eg, da disse træsorter er de mest tilgængelige. På den måde opnås de største muligheder ift. at imødekomme specielle ønsker om udseende, detaljer etc. Dette betyder dog ikke, at der ikke er andre muligheder. Sorter som birk, ahorn, bøg, røget eg, valnød, wengé etc. er andre valgmuligheder. Valg af træsort afhænger af, hvilket udtryk man ønsker, samt hvilket formål møblet skal bruges til.

 

"HVILKE BEN KAN JEG FÅ PÅ MIT BORD?"

Hos TRÆMAND er mulighederne for benløsninger mange. Vi har et "standardsortiment" af benløsninger, som kan ses ved, at trykke HER . Derudover kan man også få en "skræddersyet" benløsning, såfremt man ønsker det. Har du eksempelvis set et billede på nettet eller et andet sted, så vedlæg gerne et link til det i besked, når du henvender dig, og så finder vi en løsning,

 

"ER DET MULIGT AT KØBE EN BORDPLADE UDEN BEN?"

Det er absolut muligt at købe en bordplade, hvis du selv har nogle ben, som du gerne vil påmontere.

 

 

"KAN MAN KØBE DE BORDBEN, DER ER BRUGT PÅ ET TIDLIGERE LAVET BORD?"

Ja, du kan sagtens købe et sæt bordben, uden bordplade. Tryk HER for priser og info.